Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

Coaching profvoetballers

"Je kunt de kracht van je eigen succes pas leren kennen als je eerst ontdekt wie jezelf bent!"

Met persoonlijke coaching kun je als topsporter een hoger niveau bereiken!

Een profvoetballer is altijd bezig om zijn talent te ontwikkelen. De ene keer presteert hij zoals verwacht en de andere keer presteert hij weer wat minder. Daarnaast krijgt hij als topsporter met veel zaken te maken in zijn loopbaan. Dit kan variëren van het omgaan met blessures, het omgaan met verwachtingen, spanning, teleurstellingen, kritiek, het controleren van de emoties, het presteren onder druk, stress etc.
Maar hoe ga jij, als topsporter, om met deze emoties? En waar heb jij ooit geleerd hoe jij lekker in je vel komt te zitten?
In dit coachingstraject ga je werken aan persoonlijke ontwikkeling en ga je de kracht van je eigen succes echt leren kennen!
 
Body-Mind-Soul
Wij zijn van mening dat alleen fysieke training (body) en mental coaching (mind) niet geheel voldoende is om jezelf als profvoetballer echt naar een hoger niveau te tillen.  
Om topprestaties te blijven leveren is het van belang dat body, mind & soul met elkaar verbonden zijn. Met soul bedoelen wij het gevoel, de intuïtie. De intuïtie is jouw Personal Power.
In dit coachingstraject mag je je hoofd weer contact laten maken met het gevoel. Hierdoor kun je de controle meer loslaten en weer gaan vertrouwen op je eigen intuïtie = Personal Power.
Het vertrouwen hebben in jouw Personal Power is namelijk van essentieel belang om nog betere topprestaties te kunnen gaan leveren!

Tevens kunnen wij als ZIP coach (Zelfregulatie In Praktijk) jou begeleiden. ZIP is een didactische methode waarmee wij sporters tijdens het coachingstraject kunnen begeleiden en de sporter op een gestructureerde manier kunnen laten werken aan de zelfregulatieve vaardigheden. Dit helpt jou als sporter efficiënter te leren en jouw prestaties in het sporten leren te verbeteren. Tevens vergroot dit het zelfvertrouwen maar ook de focus tijdens het sporten.
De duur van dit coachingstraject is 4 tot 6 maanden. Tijdens dit coachingstraject observeren en analyseren we tijdens voetbalwedstrijden.


In het seizoen 2015/2016 volgde Pele van Anholt dit coachingstraject. In het seizoen 2017/2018 stond Van Anholt onder contract bij LA Galaxy
https://en.wikipedia.org/wiki/Pele_van_Anholt

 
FullSizeRender

 


IMG 6580
                 Praktijk Pyretta
Herenwal 67a
8441 BB Heerenveen
T  06‐41 20 31 78   E info@praktijkpyretta.nl
vormgeving en realisatie: wiep van der meulen | powered by: knoop.nl