Bach bloesems

De naam komt van Dr. Edward Bach (1886 – 1936) die deze geneeswijze begin vorige eeuw ontdekt heeft.

Reeds meer dan 80 jaar hebben deze bloesems hun deugdelijkheid bewezen bij allerhande emotionele problemen zowel bij kinderen als volwassenen. De slaap niet kunnen vatten, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, verdriet, schuldgevoelens, concentratietekort zijn allemaal voorbeelden waar Bachbloesems heel goede resultaten bij geven. Dr. Bach ontdekte 38 verschillende bloesems, met elk hun eigen helende eigenschap.
De 38 Bachbloesems die Dr. Bach heeft ontdekt, werken elk in op een specifieke emotie of gemoedstoestand. Door de verschillende Bachbloesems met elkaar te combineren, kan je een probleem in zijn totaliteit aanpakken. Bach bloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren.
Bach bloesem of Bach remedies, zoals ze ook soms genoemd worden, hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen weer meer in zelfzekerheid of ongeduld weer meer in kalmte en rust.

Tijdens de therapie is het mogelijk om als extra ondersteuning voor bach bloesem remedies te kiezen. Deze remedie helpt onze emoties en gemoedstemmingen weer meer in evenwicht te brengen.
Bach bloesem extract is volledig natuurlijk (totaal veilig en onschadelijk) en kan zowel door kinderen als door volwassenen worden gebruikt.

 

Maak een afspraak

Contact formulier
Privacy