Begeleiding
"Pyretta is een heel prettig, open en lief persoon bij wie ik mij al snel op mijn gemak voelde. Zij heeft mij geleerd dat bepaalde gedachtepatronen en aannames niet meteen voor waarheid aan te nemen en ze eens van een afstand te bekijken. De begeleiding van Pyretta heb ik al zeer prettig ervaren en nog steeds vind ik het ongelofelijk hoeveel invloed mijn eigen geboorte is geweest op mijn functioneren en mijn gevoelens in mijn dagelijks leven."
Meike L
Lekker in mijn vel
"Pyretta heeft mijn dochter en ik als moeder door een moeilijke periode heen geholpen. Ze luisterde echt en stelde de juiste vragen. En d.m.v. verschillende technieken kwamen we er achter waar de knelpunten zaten. Hierdoor kon ik als moeder eerst aan mijzelf gaan werken Ik voel mij weer helemaal 'de oude'. Ik ben blij dat zowel mijn dochter als ik de juiste hulpverlening hebben gekregen die we nodig hadden.
Trientsje K.
Tot de kern
"Ik ben blij met wat je mij hebt laten inzien door jouw kennis en expertise over de impact van zwangerschap en geboorte van onze dochter, waardoor je effectief tot de kern kwam en ik hierdoor samen met onze dochter nieuwe stappen kan maken! Het was een waardevol traject. Je bent professioneel, goed, slim, duidelijk en inlevend! Dank!"
Petronella M.
Begeleiding kind
"Geweldig hoe wij de begeleiding van Pyretta met onze zoon hebben ervaren. Ze is een open en hartelijk persoon. Een professional die vanuit haar hart kinderen begeleid. Onze zoon is geen prater, maar bij Pyretta voelde hij zich gelijk op zijn gemakt en praatte hij honderduit. Een aanrader voor alle ouders die even hulp/begeleiding nodig hebben bij de opvoeding van hun kind".
Fam. Bakker
Fijn bij Pyretta
"Ik kwam bij jou, omdat mijn zoon niet lekker in zijn vel zat na een ingrijpende gebeurtenis in zijn leven. Bij de eerste kennismaking voelde wij ons al gelijk op ons gemak door je rustige en vertrouwde uitstraling. Onze zoon heeft de therapie zoals jij dit doet als zeer plezierig ervaren. Hij vond het fijn dat hij niet alles hoefde te vertellen, maar het kon tekenen op het grote schoolbord. De therapie is inmiddels succesvol afgerond, maar hij heeft het er nog altijd over hoe fijn hij het bij Pyretta heeft gehad! Dankjewel!"
J & H
Persoonlijke ontwikkeling
Therapie met paard "Onze dochter van 14 jaar zat niet lekker in haar vel en wilde persé niet praten met een hulpverlener. Toen de school maatschappelijkwerker vertelde dat je Praktijk Pyretta hulpverlening: therapie met paard kunt volgen,werd ze enthousiast. "Pyretta, met al jouw liefde, aandacht en rust heb jij het vertrouwen van mijn dochter gewonnen. Wat heeft ze door deze vorm van therapie haar doen groeien in haar persoonlijke ontwikkeling. Voor onze dochter was het tevens een positieve ervaring met de hulpverlening." Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor!
Familie J. vd B.
Inzicht
"De inzet van jouw begeleiding is voor mij de start geweest van positieve veranderingen. Mijn vraag was of jij mij inzicht wilde geven over de situatie waarin ik zat. Zowel privé als op werkgebied. Op beide gebieden heb ik met hulp van jou, inzicht gekregen in mijn eigen handelen en mijn gevoelens. Ik durf nu de controle los te laten en meer op mijn gevoel te vertrouwen . Hierdoor durf ik nu gemakkelijker veranderingen aan te gaan".
L. vd W.
Overtuigingen
"Na een bewogen jaar waarin ik veel met mijzelf bezig was, kwam ik op een punt waarbij ik het gevoel had niet meer verder te komen. Ik heb door mijn gesprekken met Pyretta meer inzicht gekregen in mijn eigen overtuigingen. Ik heb weer contact leren maken met mijn lijf en daardoor voel ik mij beter dan ooit. Mijn hoofd en hart hebben elkaar weer gevonden!"
Yvonne S.
balans
"Ik kwam naar Pyretta toe met een hoofd vol gedachten en de vraag hoe ik een betere balans tussen mijn denken en gevoel kon krijgen. Door de liefdevolle begeleiding van Pyretta durfde ik mij kwetsbaar en open te stellen voor alle emoties, hierdoor durfde ik weer het contact te maken met mijn hart. Mijn hoofd en hart hebben elkaar weer gevonden".
J.P.G de Jong-Vriezema
Paardencoaching
"Hartelijk dank voor de mooie inzichten die je onze gezin hebt gegeven in een een warme en persoonlijke omgeving. Het was alleen al heerlijk om er te zijn, de rust en tijd die er was voor een gesprek. Je hebt ons gehele gezin, de kinderen en ons in het ouderschap heel goed begeleidt. De Paardencoaching heeft ons allen nieuwe inzichten mogen geven. Met name hoe ik als moeder weer contact met mijn gevoel kan maken. Ik ben weer blij met mijzelf en wij als ouders zijn blij met alle handvatten die je ons hebt gegeven in het ouderschap! Toppie!"
A.K.
Ouder kind begeleiding
"Nadat eerdere hulpverlening en het niet het resultaat heeft opgeleverd wat wij graag hadden gewenst, zijn wij na vele positieve verhalen naar Praktijk Pyretta gegaan. Na een warm welkom kwamen we in een prachtige praktijkruimte. Het was ontzettend fijn dat wij ons hele verhaal konden vertellen en dat hier alle aandacht en tijd voor was. Onze dochter voelde zich ook gelijk op haar gemak. Pyretta heeft ons vele inzichten gegeven in het gedrag van onze dochter. Onze dochter spiegelde mij ook in mijn onderbewuste stukken en hier werd ik tijdens de geprekken bewust van. Dit heeft er toe geleid dat ook ik een aantal keren bij Pyretta ben geweest. Geweldig nu te zien, na einde therapie, hoe ons gezin weer heerlijk van elkaar kan genieten.
Jolanda & Rosade B.